PALVELUMME

KOE AINUTLAATUINEN ELÄMYS SAIMAAN SYLEILYSSÄ - VENERETKIÄ JOKAISELLE!

OPASTETTU VETOUISTELUREISSU

Kalastusta Saimaalla - upeissa puitteissa

Saimaan vesistö tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kalastuksesta kiinnostuneille: maisemat ovat henkeäsalpaavat ja kalakanta runsas. Kokenut ja ammattitaitoinen opas pitää jokaisen kalastajan ajan tasalla ja neuvoo parhaimmat tekniikat kalojen narraamiseen! Tule uistelemaan kaveriporukassa tai vaikkapa työhyvinvointipäivän aktiviteettina.

ESIMERKKI VETOUISTELURETKESTÄ SULKAVAN VESILLE, KESTOLTAAN 6 h

8.00 - 8.30 Kokoontuminen Sulkavan Vilkaharjulla Saimaa Dreamsin lähtöpaikalla. Alkukokoontumisella käydään läpi päivän ohjelma sekä turvallisuusohjeet vesillä liikkumiseen.

8.30 - 9.00 Siirtyminen kohdekalan äärelle. Kysymyksiä, vastauksia, tutustumista veneeseen ja rupattelua.

9.00 - 11.00 Vetouistelua kohdekalan perässä opastetusti.

11.00 - 11.30 Jaloittelutauko saaressa retkilaavulla, eväiden nauttimista.

11.30 - 13.30 Vetouistelua kohdekalan perässä opastetusti.

13.30 - 14.00 Palaaminen Saimaa Dreamsin lähtöpaikkaan: reissun yhteenvetoa ja kalojen käsittelyä yhdessä.

NORPPASAFARI

Saimaan oma harvinaisuus - saimaannorpat

Uhanalainen saimaannorppa on harvinainen, mutta ainutlaatuinen näky. Saimaannorppia tavataan ainoastaan Saimaan vesistöissä, joten kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus! Ota kaverisi tai perheesi mukaan ja lähdetään yhdessä etsimään norppia.

Tutustu norppaan alla olevasta linkistä:

https://wwf.fi/elainlajit/saimaannorppa/

MATKA AURINGONLASKUUN

Romanttinen ilta Saimaalla - täydellinen elämys!

Tuo kumppanisi henkeäsalpaavalle  veneretkelle Saimaan vesistöön kokemaan jotakin ainutlaatuista; nimittäin näkemään, kuinka aurinko laskee Saimaan syliin. Auringonlasku tuo aitoa romantiikan tuntua ja saa taatusti tunteet lämpenemään. Miksipä et ottaisi mukaan vaikkapa hieman kuohuvaa ja pientä purtavaa - täydelliset treffit ovat valmiina!

OPASTETTU LUONTOPOLKU

Saimaa Dreamsin palveluihin kuuluvat myös erilaiset liikunnalliset aktiviteetit Saimaan luonnossa. Patikkaretki luontoon tai lyhyempi kierros luontopolulla on loistava tapa viettää kesäpäivää yhdessä perheen tai kavereiden kanssa.

Oppaamme vie Sinut ja ryhmäsi kuvankauniille maisemakierrokselle Saimaan luontoon - ainutlaatuisiin maisemiin. Voimme pysähtyä vaikkapa laavulle nauttimaan eväistä ja vaihtamaan ajatuksia. Varaa mukaan hyvät kengät ja juomapullo!