Polttaripäivä, TYHY- päivä tai kaveriporukan aktiivipäivä

Mikäli reissussa on osallistujia yli viisi henkeä, niin ryhmä jaetaan kahteen osaan. Mikäli ryhmässä on yli 10 henkilöä niin ryhmä jaetaan kolmeen osaan.

Päivä aloitetaan tutustumalla päivän ohjelmaan Sulkavan Liistonsaaressa. Ensimmäinen ryhmä (max 5 henkilöä) lähtee venematkalle Matin seuraan. Ryhmä voi valita joko kahden tunnin vetouistelureissun tai veneajelun esimerkiksi Sulkavan Linnavuorelle.

Tällä aikaa toinen ryhmä joka jää Liistonsaareen pääsee tutustumaan keskiaikaiseen elämään. Keskiaikasoppaan seurassa Liistonsaaressa mitellään keskiaikaisolympialaiset. Lajeina muunmuassa jousiammunta, köydenveto ja kirveenheitto.

Kahden tunnin päästä Liistonsaaressa valmistetaan nuotiolounas. Lounaalla syödään tuoretta itse pyydettyä kalaa joka käsitellään oppaan johdolla. Lounaan jälkeen ryhmät vaihtavat pisteitään. Kunnes toinenkin porukka on saanut päätökseen vene- tai kalastusmatkan on aika juoda nokipannukahvit Liistonsaaressa.

Kahvien lomassa palkitaan olympialaisissa parhaiten tsempannut ritari ja käydään läpi päivän kuulumiset, joidenka jälkeen ryhmä on valmis kotimatkalle.


Kesto: 7h (ryhmäkoko 3-8 henkilöä)
Aktiviteetit: Keskiaikaiset olympialaiset, vetouistelu, veneajelu
Kalalounas, virvokkeet ja kahvi: Kuuluvat hintaan. Kysy tarkemmin.
Kalastus ja venematkaalueet: Sulkavan Lepistönselkä, Annikinselkä, Kaartilanselkä

Järjestämme päivän myös suuremmille ryhmille. max 25 henkilöä. Kysy tarjous!

800.00 €